Life
2089 prikaza

Superjahta Epiphany bit će najveća jahta ikad

Superjahte dizajna Andy Vaugh
http://www.andywaugh.co.uk/
Iako za sada postaoji samo na nacrtu, velike su šanse da neki milijarder izgradi superjahtu Epiphany, za koju se očekuje da će biti najveća te najluksuznija na svijetu

Sa zapanjujućim dizajnom, višestrukim kino dvoranama, VIP separeom i vlastitim bazenom, masivna superjahta izgleda kao da je izašla iz filma o James Bondu, a njezin dizajner je Britanac Andy Waugh.

Superjahte dizajna Andy Vaugh | Author: http://www.andywaugh.co.uk/ http://www.andywaugh.co.uk/

Toj je ljepotici dao ime Epiphany (Prosvjetljenje), a ističe se zbog nevjerojatnih linija i nekonvencionalne palube koja jahti daje dramatičan izgled.

Prema nacrtu, jahta će imai nevjerojatnih 130 metara te će nakon svog lansiranja biti najveća na svijetu. Radikalni dizajni predviđa cijelu palubu samo za vlasnika jahte s povišenim stropovima, krovnim prozorima i otvorenim pogledom prema privatnom pramcu s prostorom za sjedenjem i jaccuzijem.

Ispod vlasnikove palube je glavno predvorje s knjižnicom, balkonom i VIP paluba s četiri masivne kabine od kojih svaka ima svoj balkon, kino, sobu za igru, opremljenu teretanu i spa zonu.

Superjahte dizajna Andy Vaugh | Author: http://www.andywaugh.co.uk/ http://www.andywaugh.co.uk/

- Epiphany ima jedinstvenu siluetu koja je čini elegatnom, iako nije klasična superjahta - rekao je Waugh koji nije otkrio javnosti koliki je procjenjeni trošak izgradnje jahte.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.