Life
273 prikaza

Žena s amnezijom traga za svojim identitetom, ni FBI nema tragova

Asutralka s amnezijom - Sam
Facebook
Žena pronađena u Kaliforniji boluje od amnezije i nema pojma tko je bila dosad, no krenula je u online potragu za svojom prošlosti

Ženu koja se odaziva na ime Sam i za koju se vjeruje da je Australka, pronašli su ranije ove godine vatrogasci u južnoj Kaliforniji.

Prema stranici na Facebooku koju je otvorila Sam, liječnici tvrde da je velik tumor možda obrisao njezino pamćenje. 

Interpol ju je dodao u svoju međunarodnu bazu podataka nestalih osoba, tvrdeći da je riječ o ženi u 50-im godinama koja govori engleski i francuski jezik.

Asutralka s amnezijom - Sam | Author: Facebook Facebook

Sam se ne sjeća tko je ni odakle je. "Ne sjećam se ničega. Kako sam dospjela ovdje. Nisam imala ništa sa sobom. Nikakav nakit. Ni torbicu, ništa", izjavila je prije nekoliko dana Sam u televizijskom intervjuu i dodala: "Preko mojeg pamćenja kao da se nadvila gusta magla. I ja ne mogu vidjeti ništa ispod nje".

Jedino čega se Sam sjeća jest plivanje na plažama u Perthu, Caimsu, Byron Byju i na Havajima, napisala je na društvenim mrežama gdje se nada da će proširiti priču i da će je možda uočiti neki član obitelji ili prijatelj, koji bi joj se mogao zatim javiti. 

 

Kad je pronađena u veljači, Sam je bila u skoro nesvjesnom stanju. Ubrzo joj je dijagnosticiran rak jajnika u trećem stadiju, te su liječnici uklonili tumor veličine odbojkaške lopte.

Sam, koja govori s blagim australskim naglaskom, kaže da se najviše boji da će umrijeti prije nego sama otkrije tko je, ali i prije nego je lociraju obitelj i prijatelji, piše BBC.

A premda čak i FBI radi na njezinom slučaju, zasad nema nikakvih tragova koji bi vodili prema otkriću ženinog identiteta.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.