Tehno
546 prikaza

Call of Duty napokon se vraća u Drugi svjetski rat

Call of duty
PROMO
Igra nakon deset godina slijedi svoje povijesne korijene, ali nudi i kampanju sa zombi-nacistima

Igra Call of Duty jedna je od najvećih i najvažnijih pucačina u prvom licu u novijoj povijesti žanra. U svojim počecima brendirala se kao franšiza smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, da bi posljednjih godina vrludala drugim epohama: od hladnoratovske "Black Ops", preko "Modern Warfare" posvećene suvremenom ratovanju do "Ghosts" koji igrača vode u svemir.

Ili pak "Black Ops III" smještene u budućnost, u kojoj se sukobljavaju vojnici znatno unaprijeđenih osobina, zbog čega je postala temom brojnih internetskih memeova. Nova "Call of Duty: WWII", nakon punih deset godina, igru vraća u vrijeme Drugog svjetskog rata, donosi Večernjak, što je izazvalo mnogo uzbuđenja među igračima, pogotovo onima koji nisu bili oduševljeni njenim modernijim inačicama i borbom u "nabrijanim" egzoodijelima.

 

Također, po prvi put nakon originalnog nastavka iz 2003. neće biti brzog oporavka tijekom kampanje, nego ćemo se za liječenje lika morati osloniti na sanitet, a za one kojima dojadi povijesni realitet tu je i Nazi Zombies kampanja u kojoj liječnika krivog za zombi invaziju igra njemačka trash legenda Udo Kier! Igra izlazi u srijedu 3. studenoga.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.