Tehno
44 prikaza

Dar od Boga, odnosno Gmaila: Stigla je opcija stoljeća

Gmail
Borna Filic (PIXSELL)
Ako vam se ponekad dogodilo da pošaljete mail shvaćajući trenutak nakon što ste stisnuli 'Šalji' da ste nešto krivo napisali, odsad ćete moći riješiti taj problem

Koliko puta vam se dogodilo da trenutak nakon što pošaljete mail primjetite tipfeler ili da nečiju adresu niste stavili u bcc kao što ste planirali? Tko nije, neka prvi prestane čitati.

No Gmail je napokon lansirao svoj najbolji skriveni dodatak na kojem je radio posljednjih šest godina. Radi se o opciji 'Undo Send' koju biste vjerojatno trebali instalirat‭i odmah. Ako pošaljete mail i shvatite da ste nešto pogriješili, možete odabrati ovu opciju i popraviti stvar bez ikakvih dodatnih problema.

Instaliranje je vrlo jednostavno. Otvorite postavke u gornjem desnom kutu i odaberite opciju Settings. Kad vam se one prikažu na ekranu u općim postavkama pronađite opciju Undo send i označitite koliko sekundi nakon što pošaljete mail želite da on ustvari ostane u 'limbu' neposlan, da vi stignete kliknuti da Undo send ako želite nešto promijeniti (na raspolaganju vam je između 10 i 30 sekundi).

Na kraju spremite promjene i to je to!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.