Tehno
195 prikaza

Logitechovi nečujni miševi bit će dostupni i u Hrvatskoj

Logitech nečujni miš
Logitech
Logitech je predstavio svoje prve nečujne miševi koji bi se uskoro trebali naći i na našem tržištu

Logitech je na IFA sajmu predstavio Logitech Silent i Logitech M330 Silent Plus - prve nečujne, bežične miševe po prvi puta razvijene u Logitechu. 

"Živimo u društvenom svijetu, bilo da radite u zajedničkom prostoru ili od kuće, no ponekad je tišina dragocjena", rekao je Anatoliy Polyanker, brand direktor Logitecha. 

Ovi miševi zadržali su tradicionalni osjećaj klika, ali sada im je zvuk smanjen za više od 90 posto. Oba miša osiguravaju bežičnu povezanost do 10 metara zahvaljujući "plug-and-forget" nano prijemniku, a kompatibilni su s Windows, Mac, Chrome OS ili Linux računalima. 

Logitech M330 Silent Plus miš dolazi s baterijom koja traje 24 mjeseca i ima tipke oblikovane od mekane gume koje osiguravaju udoban dodir i predviđen je za korištenje desnom rukom. Logitech M220 Silent miš dolazi s baterijom u trajanju od 18 mjeseci i može se koristiti s obje ruke. 

Očekuje se da će Logitech M330 Silent Plus miš biti dostupan u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od oko 300 kuna, dok će se M220 Silent miš prodavati po cijeni od 200 kuna. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.