Tehno
56 prikaza

Mobiteli će uskoro biti dopušteni u kinima

Mobitel
Pixabay
Kako bi privukli mlađu publiku, AMC kina odlučila su se na nesvakidašnji potez - dozvolit će upotrebu mobitela u svojim kinima

Korištenje mobitela moglo bi uskoro biti dopušteno u nekim američkim kinima. Adam Aron, direktor AMC kina, rekao je kako su se odlučili na ovaj korak kako bi privukli mlađu publiku. 

"Kada tinejdžeru kažete da ugasi mobitel kako ne bi drugima i sebi upropastili film, oni čuju "molim vas odrežite svoju lijevu ruku". Ne možete ih maknuti od mobitela. U isto vrijeme, moramo pronaći način kako ugoditi i ostaloj publici koja želi pogledati film u miru. Postoji razlog zašto se na početku svakog filma pokazuju upozorenja koja vas mole da ugasite mobitele."

No, korištenje mobitela bit će dopušteno samo u određenim kinima. To će omogućiti ljudima da sami izaberu žele li pogledati film u tišini ili među publikom koja šalje poruke i priča na mobitel. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.