Tehno
3411 prikaza

Ovo je najluđa kombinacija perilice i sušilice ikad

Samsungova kombinacija perilica i sušilica rublja
1/2
Samsung
Svi smo čuli za kombinacije '2u1' ili '3u1', ali Samsung se odlučio na dosad neviđenu kombinaciju

Koliko puta ste se naživcirali zato što je vaša omiljena bijela majica greškom završila s obojanim rubljem? Koliko puta vam se dogodilo da imate samo dvije majice za pranje? Samsung je uvjeren da imaju rješenje baš za vas.

Kako to oni kažu: "Nudimo najnaprednije i najfleksibilnije rješenje koje će ispuniti sve potrebe moderne i zaposlene obitelji". Iza nevjerojatnog naziva "FlexWash + FlexDry", i da, to je stvarno potpuni naziv ovog Samsungovog čuda tehnike, krije se sustav od dvije perilice i dvije sušilice rublja.

Samsungova kombinacija perilica i sušilica rublja | Author: Samsung Samsung

Prva na redu je FlexWash perilica, točnije, to su dvije odvojene perilice u jednom kućištu. Glavna, veća, perilica ima pozamašan kapacitet od otprilike 140 litara, ali Samsung pruža još jednu, znatno manju perilicu s gornje strane. Tako možete istovremeno prati dvije odvojene vrste rublja. 

FlexDry sušilica ima gotovo identičan razmještaj. Velika glavna sušilica i 'nakalemljena' manja sušilica s gornje strane. Na Samsungovim korporativnim stranicama stoji izjava šefa odjela kućanskih aparata Seoa Byung-Sama. "Svatko ima različitu odjeću i na različite načine se brine za nju. Mi u Samsungu pokušavamo dati potrošačima slobodu i fleksibilnost da prilagođavaju pranje rublja svom životu, a ne obratno", kaže Byung-Sam.

Samsungova kombinacija perilica i sušilica rublja | Author: Samsung Samsung

Osim dosta zanimljive kombinacije perilice i sušilice, možda je bolje govoriti u množini, Samsung kaže da će korisnici moći svom tom elektronikom upravljati i preko aplikacije za pametne telefone.

Uzevši u obzir dosta "vatreno" ljeto Samsunga kada im je najpopularniji mobitel doslovno nestao u plamenu i nakon što su nedavno morali opzvati s tržišta gotovo tri milijuna perilica zbog problema s otpadanjem gornjeg dijela, zanimljivo je da su se odlučili predstaviti novu perilicu baš sada.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.