Tehno
417 prikaza

Sony napokon ima kontroler kojim će djeca moći igrati PS4

Novi kontrolor za Playstation
1/2
Sony
Dok je standardni kontroler dizajniran za odrasle, mališanima je teško obuhvatiti sve kontroler i uživati u igrama za djecu. Sada stiže i rješenje za male igrače

PlayStation 4 nudi gomilu sjajnih igara za djecu, no standardni DualShock 4 kontroler dizjaniran je za odrasle, a ne za mališane kojima je iznimno teško poloviti sve tipke na kontroleru i pritom ga držati kako spada. Sada je japanski Hori za Sony napravio mini žičani kontroler koji je 40 posto manji od originalnog i dolazi s jednostavnijim dizajnom.

Pomalo podsjeća na kontroler za Super Nintendo, ali ovdje su sve nužne PlayStation tipke. Ono čega nema su touchpad, svjetlosna traka, ulaz za slušalice, vibracija i senzor pokreta, što je ključno za određene igre. Međutim i bez toga, mališanima bi ovaj kontroler trebao biti dovoljno atraktivan da se lakše igraju. Kontroler dolazi s kabelom od tri metra, a cijena će mu biti 30 dolara.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.