Tehno Digital Takeover
346 prikaza

Stručnjak Googlea otkriva kako prenijeti poruku - pravoj osobi

Damian Huba
PR
Damian Huba iz Googlea dolazi na Digital Takeover konferenciju, a u svom će predavanju otkriti sve o kreiranju učinkovitih digitalnih kampanja

Vodeći globalni i regionalni stručnjaci iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija podijelit će svoje iskustvo i znanja sa sudionicima Digital Takeovera, najveće regionalne konferencije o digitalnim trendovima. Jedan od predavača čije bogato i zanimljivo iskustvo će privući veliko zanimanje sudionika je Damian Huba, voditelj Google tima za Media Buying rješenja u Centralnoj i Istočnoj Europi

Huba je posljednje četiri godine zadužen za odabir najboljih medijskih rješenja u DoubleClicku, tehnološkom produžetku Googlea. Kroz svakodnevnu suradnju s agencijama i marketinškim stručnjacima specijalizirao se za performance marketing, web analitike i kreiranje strategije za online marketing.  Prije nego što se pridružio Googleovom timu, Damian je predavao Digitalni marketing na AGH fakultetu znanosti i tehnologije u Krakowu gdje je studentima prenosio svoju strast prema novim tehnologijama i startupovima.

Učinkovite digitalne kampanje

Kako u današnjem svijetu imamo pristup ekstremno naprednim i moćnim alatima koji marketinške kampanje mogu učiniti veoma uspješnima, Huba će svojim predavanjem na Digital Takeoveru pobliže pojasniti što je sve potrebno za uspješne, personalizirane i  mjerljive kampanje digitalnog marketinga. Otkrit će nam i digitalne alate uz koje možete prenijeti pravu poruku  u pravom trenutku pravoj osobi.

Pridružite se i vi!

Kako biste saznali više o revoluciji koja stiže priključite se i vi Digital Takeoveru - najvećoj digitalnoj konferenciji na ovom području. U zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru 14. ožujka 2017. okupljaju se stručnjaci iz različitih područja koji će razgovarati o aktualnim temama. Neke od njih su: content marketing, native oglašavanje, influenceri, big data, video i mnoge druge. Na programu su predavanja, paneli i diskusije te radionice pod vodstvom Visokog učilišta Algebra, edukacijkog partnera konferencije.

Posjetite službenu web stranicu i osigurajte svoje kotizacije, a novosti o konferenciji pratite i na društvenim mrežama: FacebookuTwitteru i LinkedIN-u.

Digital Takeover je platforma 24sata, najutjecajnijeg hrvatskog medijskog branda, koji predvodi digitalnu transformaciju na hrvatskom tržištu. 24sata dio je Styria grupe čiji su portali u studenom brojili gotovo 2.1 milijun jedinstvenih korisnika, što je 87% internetskog dosega u Hrvatskoj. (izvor: Gemius, 2016/11)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.