Tehno
158 prikaza

Sjajna vijest za pivopije - uskoro ćete od jeftinog piva moći napraviti prvoklasno

Krigle piva
Zarko Basic (PIXSELL)
Jedna tvrtka je proizvela mašinu uz pomoć koje biste kod kuće mogli jeftino pivo pretvoriti u vrhunsko

Tvrtka duhovitog naziva 'Fizzics that wants to make cheap beer taste delicious' putem crowfoundinga sakuplja novce za svoju mašinu koja bi trebala oduševiti ljubitelje piva s ograničenim budžetom diljem svijeta.

Uređaj bi trebao funkcionirati sa svim vrstama piva. Sve što trebate učiniti jest staviti limenku ili bocu u poseban kanister, te gurnuti cjevčicu u pivo. U kanistru zatim dolazi do povećanja tlaka koji tjera pivo prema dolje, nakon čega ono izlazi kroz cjevčicu gore, te kontroliranom brzinom curi u čašu. A kad ste spremni dodati pjenu, okrenete ručku na vrhu mašine prema natrag, pa mašina uz pomoć zvučnih valova proizvede mjehuriće.

Proizvođači tvrde da ćete korištenjem Fizzicsa pojačati okus bilo kojeg piva, pa će čak i najjeftinije biti ukusnije. A ponose se i time što je lako rukovati uređajem, te vam ne trebaju dodaci poput patrona za ugljik-dioksid. Uz to, lako se i čisti.

Proizvođači su i sami veliki ljubitelji piva, a prema prvim recenzijama, čini se da su i drugi pivopije oduševljeni ovim uređajem.

Iako je projekt na Indiegogou tek deset dana, već su prikupili skoro 100.000 dolara. Prvotni cilj im je bio prikupiti 50.000 dolara, što dovoljno govori o tome koliko ljudi voli pivo i koliko su oduševljeni ovom idejom, piše Bustle. Inače, potencijalni investitori moći će dobiti svoj primjerak Fizzicsa za donaciju u iznosu od 119 dolara, dok će inače koštati 199 dolara, pa se isplati na vrijeme investirati i proći jeftinije.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.