Top News
1260 prikaza

16 godina glasao za SDP pa ipak dobio otkaz

SDP-ovac reže iskaznicu
Screenshot
Dosta teške optužbe sjele su na račun lokalnog SDP-a

Video na Facebooku u kojemu Koprivničanac javno škarama reže člansku iskaznicu SDP-a u kratkom je vremenu postao viralan. Objavljen je sinoć na profilu Marija Vukovića, a do danas je već skupio više od 6.300 pregleda te je podijeljen 40 puta. Profil je, inače, otvorio kao Mario Wolf, piše portal podravski.hr.

– Šesnaest jebenih godina glasam za taj SDP, član sam stranke od svoje 18. godine. Radio sam u Komingu, a zadnjih 11 godina radim u Koprivničkim vodama. Direktor je stavio svog prijatelja na moje mjesto, a meni ponudio ugovor da idem na lopatu. To nisam prihvatio. I šefovi i radnici, svi su stali iza mene. Ja sad moram ići u Njemačku i ostaviti ženu i dvoje djece. A električar će upravljati vodenim pumpama koje opskrbljuju cijeli grad – kazao je Mario Vuković za podravski.

Video koji traje 30 sekunda objavio je pod naslovom „Kad ti pukne film“. Nakon što škaricama vrlo detaljno izreže člansku iskaznicu SDP-a, autor pokazuje srednji prst.

– SDP se ne bavi raspodjelom poslova u Koprivničkim vodama. Ako netko od članova želi svoje nezadovoljstvo iskazivati rezanjem članske iskaznice, na to ima pravo, sretno mu bilo – rekao je Tomislav Golubić, šef koprivničkog SDP-a.

U nekoliko navrata smo pokušali kontatktirati aktualnog šefa Koprivničkih voda, Zdravka Petrasa, ali nitko nam se nije javio na telefon. Petras je, inače, nedavno na toj poziciji zamijenio Josipa Pobija kojeg već dulje vrijeme prate brojne afere. 2012. godine se mrtav pijan (2,03 promila alkohola u krvi) automobilom se zabio u ogradu. 

- Nisam prouzročio nikakvu prometnu nesreću. Sletio sam s ceste zbog toga što mi je guma automobila upala u bankinu - ustvrdio je Pobi kad su ga kontaktirali novinari Večernjeg lista, a navod iz policijskog izvješća o prometnoj nesreći da je bio pijan uopće nije želio komentirati.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 17:51 06.Ožujak 2018.

    politika je sve uništila