Top News
12089 prikaza

Šešelj izbjegao Haag zbog raka, ruga se: Nisam bio bolestan!

Vojislav Šešelj
Srdjan Ilic (PIXSELL)
Šešelja su iz Haaga pustili zbog dramatičnog pogoršanja zdravstvenog stanja

Šef radikala Vojislav Šešelj otkrio je da liječnički nalazi koje je napravio zadnja dva mjeseca pokazuju da više nema rak debelog crijeva i da je uspio pobijediti tu opaku bolest.

"Obavio sam kompletne preglede, uključujući CT skener, i nigdje nisu naišli na tragove raka. Krvna slika mi je potpuno normalna", ispričao je Šešelj, javlja Nedeljnik. Istaknuo je da su mu i ostali zdravstveni parametri dobri i da mu srce radi "kao da je mladić, a ne čovjek od 63 godine".

"Da pojasnim, krvna slika mi je bila sjajna i prije. Liječnici u Haagu su mi to potvrdili", rekao je Šešelj. Podsjetimo, sud u Haagu pustio je krajem 2014. godine Šešelja iz haškog pritvora, jer mu se tada navodno dramatično pogoršalo zdravstveno stanje i u Haagu su htjeli izbjeći mogućnost da Šešelj umre u zatvoru.

otkrio kako je došao do 'čudesnih' rezultata. 

"Znate, ja sam vrlo discipliniran. U prehranu sam uveo brojne ljekovite biljke i preparate koji su sigurno imali utjecaja na moje trenutno dobro zdravstveno stanje. Izbacio sam kruh i slatkiše", zaključio je šešelj.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.