Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije mi ništa jasno, sjećam se vremena kad se pojavila pjesma Čavoglave. To je bilo nešto što je promjenilo potištenost i defetizam naših ljudi u nadu , u vrijeme kad je trećina zemlje bila okupirana.Pjesme koje veličaju vlastito a ne ... prikaži još!ne vrijeđaju drugoga , kome smetaju.
Ne blamira i ne dijeli Hrvatsku i Hrvate Thompson, već Vi gospodine Klauški i slični. Od Hrvatske su Vam drage samo kune (nije li to isto "ustaški novac" ?) . Možda su reprezentativci trebali pozvati da im "peva" Brena ili ... prikaži još! ili Bajaga ili Bora Čorba?!? Mislim da 99,9% građana Hrvatske nema ništa protiv Marka Perkovića i njegovih pjesama!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Šta ima loše i koga vrijeđa pjesma : Lijepa li si
Nije mi ništa jasno, sjećam se vremena kad se pojavila pjesma Čavoglave. To je bilo nešto što je promjenilo potištenost i defetizam naših ljudi u nadu , u vrijeme kad je trećina zemlje bila okupirana.Pjesme koje veličaju vlastito a ne ... prikaži još!ne vrijeđaju drugoga , kome smetaju.
pa vidiš kome smetaju, onima kojima smeta samostalna Hrvatska.
smrad, smrad se širi iz pera ovog 'novinara' i 24sata.
Ne blamira i ne dijeli Hrvatsku i Hrvate Thompson, već Vi gospodine Klauški i slični. Od Hrvatske su Vam drage samo kune (nije li to isto "ustaški novac" ?) . Možda su reprezentativci trebali pozvati da im "peva" Brena ili ... prikaži još! ili Bajaga ili Bora Čorba?!? Mislim da 99,9% građana Hrvatske nema ništa protiv Marka Perkovića i njegovih pjesama!
Sasvim se slazem s tobom...
Sramotiš ti novinarčiću slavno ime koje imaš