Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa koji si ti blam novinarski, kada smatras da Thompson steti Hrvatskoj izvana? Covjece jeli tebi jasno da je Hrvatska pobjednicka zemlja i kao tako mala za pobjedu nad okupatorom platila preveliku cijenu ? Pa mogu nam se svi (izvana ... prikaži još!na i iznutra) do poda pokloniti. Imali smo rat velesila na svom terenu. A Thompson im sipa sol na ranu nikad zaboravljenu od 45-te. S kojim pravom mu se brani i izvana i iznutra da ih sve na veleizdaje podsjeti ? Eh...to je vec za neke novinare naucna fantastika.
Sramota što radi ovaj tompson i oni koji ga podržavju, pa naša prava hrvatska mledež je i rekla da je jedan od razloga što bježe iz ovakve države i tompson i ustaštvo koje sve više zagađuje Hrvatsku.
Po samom imenu ti se vidi kakav si ti veliki Hrvat pa ti je oprošteno što pišeš gluposti ...ja kao Hrvatski branitelj isto sam več dvije godine u Njemačkoj al prije zbog takvih kao ti a ne zbog Tompsona i ustaša....
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Objavite tko je koliko maznuo od 91. do sada kad se već stalno vraćate u prošlost!Razveselite narod!
Pa koji si ti blam novinarski, kada smatras da Thompson steti Hrvatskoj izvana? Covjece jeli tebi jasno da je Hrvatska pobjednicka zemlja i kao tako mala za pobjedu nad okupatorom platila preveliku cijenu ? Pa mogu nam se svi (izvana ... prikaži još!na i iznutra) do poda pokloniti. Imali smo rat velesila na svom terenu. A Thompson im sipa sol na ranu nikad zaboravljenu od 45-te. S kojim pravom mu se brani i izvana i iznutra da ih sve na veleizdaje podsjeti ? Eh...to je vec za neke novinare naucna fantastika.
Pitanje zašto se je pojavio Tomson, da nismo bili napadnuti niti bi bilo Čavoglava a niti Tompsona.
Pedja Grbin ima najbolju obradu Čavoglava od originalne izvedbe Thomsona. Time smatram da Thomson spaja SDP&HDZ u jednu veiku koaliciju.
Sramota što radi ovaj tompson i oni koji ga podržavju, pa naša prava hrvatska mledež je i rekla da je jedan od razloga što bježe iz ovakve države i tompson i ustaštvo koje sve više zagađuje Hrvatsku.
Po samom imenu ti se vidi kakav si ti veliki Hrvat pa ti je oprošteno što pišeš gluposti ...ja kao Hrvatski branitelj isto sam več dvije godine u Njemačkoj al prije zbog takvih kao ti a ne zbog Tompsona i ustaša....