Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vidim da je broj citatelja nazovi kolumni ovog celavog govneta toliko pao da je redakcija odlucila ne isticati njegovo usrano ime uz clanak! ne vjerovatno je da su spremni sjebat broj ljudi koji cita 24casa samo zbog govneta kakvo je ... prikaži još!e Tomislav Klauški! bas bi te volio srest u zivo samo da vidim je li i smrdis kao govno!
nedavno sam napisao upravo u 24 časa da je tomo centrafor bg novosti na posudbi , sad će ga povući na daljnje konzultacije ako ga netko ne iscipelari na ulici..
Ne vidim razloga da nas Thompsonovci ne prihvate, oni očito vide svoj, samo njima znan razlog . U komunizmu smo bili podijeljeni, što je i normalno. A danas smo podijeljeni između sebe. Glavni krivac su desnica i Thompson, pošto ne ... prikaži još! bi postojali da im nema partizana i ustaša. Nisu takvi za velika razmišljanja, pogotovo što je njima dobro u lopovluku, osjećaju se kao kod kuće. Sve što izgovore je mržnja. Nebitno dali si HRVI 20% ili 100% Hrvatska je njihova prćija i proglasit će te mrziteljem.
Možda novinari blamiraju Hrvatsku!
To kakve vi teme obradujete e to je blamaža novinarskog zvanja!
Mene bi bila sramota da ja svoj posao tako lose radim !
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vidim da je broj citatelja nazovi kolumni ovog celavog govneta toliko pao da je redakcija odlucila ne isticati njegovo usrano ime uz clanak! ne vjerovatno je da su spremni sjebat broj ljudi koji cita 24casa samo zbog govneta kakvo je ... prikaži još!e Tomislav Klauški! bas bi te volio srest u zivo samo da vidim je li i smrdis kao govno!
nedavno sam napisao upravo u 24 časa da je tomo centrafor bg novosti na posudbi , sad će ga povući na daljnje konzultacije ako ga netko ne iscipelari na ulici..
Bravo,novinaru!
Ne vidim razloga da nas Thompsonovci ne prihvate, oni očito vide svoj, samo njima znan razlog . U komunizmu smo bili podijeljeni, što je i normalno. A danas smo podijeljeni između sebe. Glavni krivac su desnica i Thompson, pošto ne ... prikaži još! bi postojali da im nema partizana i ustaša. Nisu takvi za velika razmišljanja, pogotovo što je njima dobro u lopovluku, osjećaju se kao kod kuće. Sve što izgovore je mržnja. Nebitno dali si HRVI 20% ili 100% Hrvatska je njihova prćija i proglasit će te mrziteljem.
Nije došao sam.Pozvali su ga! Jeli Vam to nešto govori?Iznad svih HRVATSKA!
Možda novinari blamiraju Hrvatsku! To kakve vi teme obradujete e to je blamaža novinarskog zvanja! Mene bi bila sramota da ja svoj posao tako lose radim !