Top News
28651 prikaza

Thompson blamira Hrvatsku izvana i dijeli je iznutra

Komentari 59 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • patkovic 11:06 22.Srpanj 2018.

pogonsko gorivo tom ludilu je ptsp lova

• Ferdo 13:55 22.Srpanj 2018.

Nije problem u pjesmama, problem je u onima, koji poput Thompsona zazivaju sramotu od NDH, iz koje su luzeri zajedno sa četnicima uzaludno bježali na zapad.

• Visibaba 14:16 22.Srpanj 2018.

Možeš li mi navesti primjer gdje to Thompson zaziva NDH? Konkretno, molim primjer kako i na koji način je, tijekom dočeka Vatrenih, Thompson zazivao NDH.

• survive91 07:37 23.Srpanj 2018.

Nitko ne zaziva NDH!To izmišljaju oni koji narod žele odvratitiod svakodnevnice da popljačkaju što se još može.Ja da ukradem 10000 kuna nastradao bi a ovi king size dress uzimaju šakom i kapom pod okriljem svojim stranka.Pjesme Thomsona ne govore ubi ... prikaži još!re ubi ili slično nego veličaju Hrvatsku I Hrvatski narod!Mrze ga oni kojima je stalo da nemamo ponosa i indentiteta!

• TicTacToe 18:17 23.Srpanj 2018.

Netreba nama podsjetnik na NDH imamo mi njih tamo preko koliko hoces. Mi danas se sjecamo 91-95-te i od tada sve do danas slavimo pobjedu i pobjednicka smo nacija, kojoj okupatori ne prave zakone. Neka pati, kome smeta!

• TicTacToe 18:22 23.Srpanj 2018.

Skrnave nam pobjedu 95-te s stalnim podsjetnikom na NDH. To rade oni kojima smeta. A takvi s pravom i Thompsonu smetaju! Imamo pravo na svoj nacionalni ponos, identitet i na svoj nacin domoljublja, ma kako ga utvare god kvalificirali. Imamo ... prikaži još!amo pravo velicati svoje pobjede a necemo velicati kolektivne poraze, jer nismo glupi kao noc!!

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.