Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
t. klauški svjestan svog ograničenog intelekta ,predvidljivog i destruktivnog pisanja, ipak toliko taštine i bezobrazluka koncentrirano u jednoj prosječnoj spodobici teško je naći. e pa kad ne mogu na konstruktivan , zanimljiv , duhovit način doći do čitatelja ja ću ... prikaži još! kontra , uvik kontra ...dizat ću živce čitateljima i građanima dok god me ne primu kod sestara nemilosrdnica..
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pa zar se može još više izblamirati i podjeliti hrvatska nego što je upravo sada? Ustaše je podjelili i izblamirali do kraja.
t. klauški svjestan svog ograničenog intelekta ,predvidljivog i destruktivnog pisanja, ipak toliko taštine i bezobrazluka koncentrirano u jednoj prosječnoj spodobici teško je naći. e pa kad ne mogu na konstruktivan , zanimljiv , duhovit način doći do čitatelja ja ću ... prikaži još! kontra , uvik kontra ...dizat ću živce čitateljima i građanima dok god me ne primu kod sestara nemilosrdnica..
Pedja Grbin ima najbolju obradu Čavoglava od originalne izvedbe Thomsona. Time smatram da Thomson spaja SDP&HDZ u jednu veiku koaliciju.
da nema tompsona bilo bi nesto drugo. sto je bio problem prije pa smo opet bili ust..e i desnicar? 1991! a to se neda vratiti!
Pitanje zašto se je pojavio Tomson, da nismo bili napadnuti niti bi bilo Čavoglava a niti Tompsona.