Life
2255 prikaza

Arapi za djevicu iz BiH daju 160.000 dolara!

Arapi za djevicu iz BiH daju 160.000 dolara
Pixabay
Istraživanje televizije N1 pokazalo je trendove koji su u BiH već neko vrijeme javna tajna

Arapi su spremni izdvojiti pozamašnu svotu novca za žene iz BiH, a za djevicu nude i do 160.000 dolara, navodi se u istraživanju televizije N1, kojeg prenosi Blic.

"Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čovjeka koji je tražio djevicu. Više je preferirao neku ženu iz manje zajednice, iz manjih gradova - Visoko, Maglaj, Goražde, Zenica", priča turistički djelatnik iskustva s gostom iz Abu Dabija za N1.

Kako je ispričao djelatnik agencije, posrećilo mu se u Goraždu. Od bogatog Arapina dobio je čak 160.000 dolara za nevinost.

"Javila se jedna žena koja je udovica. Rekla je da pristaje, da ima gdje ostaviti djecu, te da je spremna otići na plastičnu operaciju kako bi ponovno bila nevina, ako je to uvjet", dodao je sugovornik N1 televizije. 

Dobitna kombinacija za žene iz BiH koje žele završiti kao supruge bogatih Arapa je sljedeća: svijetla put, krupne oči, muslimansko porijeklo.

Brojni djelatnici s recepcija bosanskih hotela priznali su da turisti nerijetko traže samo putena zadovoljstva. Više zvjezdica - više privatnosti.

U najskupljim sarajevskim hotelima za N1 su rekli da privatnost gostiju neće otkrivati.

U hotelima s manje zvjezdica, rekli su da turisti, a najviše iz arapskih zemalja, redovito traže lokalne djevojke za jednu noć. Uglavnom ih traže pod šifrom "lady massage".

"Mi smo obiteljski hotel, mali, tako da Arapi kod nas nisu tražili žene, ali ovdje u obližnjim hotelima jesu. Barem sam tako čula", kazala je Adana Rovčanin.

Bilo za udaju ili na jednu noć, žene iz BiH se traže kao dio turističke ponude. Jedni uživaju, drugi zarađuju. No svjedoci svega zbog straha od otkaza šute, a ova vrsta turizma u Bosni i Hercegovini ipak ostaje javna tajna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.