Life
356 prikaza

Zanimanje roditelj: Izračunajte svoju plaću

Roditelji i djeca
Robert Anić (PIXSELL)
Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova na svijetu. Kad bi se i financirao, evo kako biste stajali...

Tvrtka za dostavu cvijeća Interflora pokrenula je kampanju u čast Majčinog dana, koji se u većini zemalja slavi drugu nedjelju u svibnju, pod nazivom 'Najteži posao na svijetu'. Kampanja uključuje lažni popis uvjeta, koji posao čine gotovo nemogućim.

Naime u oglasu se od zaposlenika traži da bude dostupan 24 sata dnevno, radi u nemogućim uvjetima, malo spava, ima neograničeno strpljenje, te je vrstan vozač, kuhar, čistač i savjetnik.

Karneval u Rijeci | Author: Goran Kovacic/PIXSELL Goran Kovacic/PIXSELL

Interflorin oglas nudi, uz sve to, plaću od 172.000 funti, za razliku od slične reklame American Greetingsa, gdje je plaća iznosila nula dolara. Pozamašna svota Interflore bazira se na tome koliko bi roditelj mogao zaraditi radeći u takvim ekstremnim uvjetima, različite poslove, svakodnevno cijeli tjedan, piše The Huffinfton Post.

'Najteži posao na svijetu' izradio je i Kalkulator za plaću mame, gdje svi roditelji mogu unijeti broj sati koje provedu obavljajući različite poslove dok su, jednostavno, roditelji, te vidjeti koliko bi ustvari trebali zarađivati. Kolika je vaša plaća, ako ste mama ili tata? Provjerite na kalkulatoru.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.