Life
995 prikaza

Nije ni znala da ima sestru blizanku kad ju je ugledala na YouTubeu

Blizanke Anais Bordier i Samantha Futerman
Facebook
Razdvojene pri rođenju, identične blizanke 22 godine nisu imale pojma za međusobno postojanje, a danas promoviraju zajednički dokumentarac

Anaïs Bordier oduvijek je znala da je posvojena. Rođena je u Južnoj Koreji, ali je odrasla u Francuskoj s plavokosim, plavookim roditeljima. U njezinim papirima o posvojenju pisalo je da je bila jedina kći mlade, neudane žene.

U prosincu 2012. godine, dok je u Londonu studirala modni dizajn, jedna kolegica sa studija je na njezinom Facebooku objavila video s YouTubea na kojem je navodno bila ona sama. No Borider nikad nije ništa objavila na YouTubeu, a kad je pogledala video shvatila je da iako nije riječ o njoj, Amerikanka u videu doista izgleda identično kao ona.

Bordier nije mogla prestati gledati video, tražeći razlike. No ona i djevojka na snimci bile su identične po svemu, osako izuzmemo odjeću i naglasak.

Budući da u videu nije bilo imena djevojke, Bordier nije znala kako bi je kontaktirala.

Nakon mjesec dana prijatelj joj je rekao da se pojavio novi filmić s njezinom dvojnicom, s tim da je ovaj put uz njega bilo i ime: Samantha Futerman.

Bordier je saznala da je djevojka također rođena u Koreji i to 10. studenog 1987. godine, kao i ona. Tad joj je prvi put palo na pamet da možda ima blizanku.

Odmah su znale da su sestre

Dugo vremena je pokušavala složiti savršenu poruku za Samanthu, u kojoj joj je rekla da pogleda njezine fotografije na Facebooku. Kad joj je ova odgovorila, poslala je i svoje podatke o usvajanju, pri čemu su otkrile da su rođene u istoj klinici.

Blizanke Anais Bordier i Samantha Futerman | Author: Facebook Facebook

Tad im je objema bilo jasno da su blizanke, pa su počele razmjenjivati fotografije i razgovarati putem Skypea.

Brzo su primjetile da se identično smiju, gestikuliraju, a čak su im i frizure bile slične. Prvi razgovor je trajao tri sata, a nakon toga je Bordier svakog jutra provjeravala sestrin Instagram, kako bi se uvjerila da ova zaista postoji.

Dr. Nancy Segal, specijalizirana za istraživanje blizanaca na kalifornijskom Sveučilištu, kontaktirala ih je u vrijeme kad je Samantha počela snimati dokumentarni film o njihovoj životnoj priči.

Segal ih je podvrgla DNK testiranju, te su se nakon toga djevojke prvi put susrele u Londonu.

Smijale su se, dodirivale i bile potpuno zbunjene. Na određeni način, kao da su prvi put vidjele same sebe kroz tuđe oči. Željele su biti same i brzo su uvidjele da imaju isti smisao za humor i da ne moraju objašnjavati jedna drugoj što misle.

Ubrzo je došla potvrda da su identične blizanke, što su proslavile kao da su pobijedile na nogometnoj utakmici.

Iako nisu uspjele naći svoju biološku majku, zanima ih zašto su razdvojene pri rođenju. No čini se da to neće tako skoro saznati.

U svakom slučaju, time se više ne zamaraju, jer iako ih inače dijeli Atlantski ocean, znaju da imaju jedna drugu, piše Guardian. A uz to danas provode zajedničko vrijeme na promociji dokumentarca u kojem su prikazale svoj život i sreću nakon što su se našle.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.