Life
1190 prikaza

Otkrivena tajna: Melania Trump u Sloveniji ima nepoznatog polubrata

Donald i Melania Trump
Press Association/PIXSELL
Komentirajući članak objavljen u reviji GQ, bivša manekenka, rođena prije 46 godina u slovenskom gradiću Sevnici kao Melanija Knavs, navodi da pisanjem o njenoj obitelji novinarka te revije na "nepošten" način želi napraviti karijeru

Supruga najizglednijeg republikanskog kandidata u utrci za mjesto predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Melania, naljutila se na reviju za muškarce koja je otkrila da u Sloveniji ima polubrata kojega njen otac ne želi priznati, iako je za njega sudskom odlukom do punoljetnosti morao plaćati alimentaciju.

Melania Trump | Author: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL

"Članak je pun netočnosti, a što se tiče mojih roditelja oni su privatne osobe. Zato se nadam da će mediji o meni početi pisati pošteno i pokazati poštovanje prema mome ocu i majci", napisala je Melania Trump na svom facebook profilu.

Komentirajući članak objavljen u reviji GQ, bivša manekenka, rođena prije 46 godina u slovenskom gradiću Sevnici kao Melanija Knavs, navodi da pisanjem o njenoj obitelji novinarka te revije na "nepošten" način želi napraviti karijeru i da bi njene roditelje trebala pustiti na miru.

Revija je otkrila da Melanija, što se do sada nije znalo, u Sloveniji ima polubrata, 50-godišnjeg Denisa Cigelnjaka, koji živi u Velenju. Melanijin otac Viktor navodno je njegovoj pokojnoj majci obećavao brak, no saznavši za trudnoću nije želio dijete te ga potom nikad nije priznao, ali je sudskom odlukom morao plaćati alimentaciju jer je DNK testom utvrđeno da je otac djeteta.

Melania Trump je novinarki GQ-a, koja ju je kontaktirala, najprije rekla da je sve to izmišljeno, ali je potom potvrdila da su ti navodi istiniti te ustvrdila da se ne radi ni o kakvoj obiteljskoj tajni.

Njen je polubrat za list kazao da se javno nije želio eksponirati niti išta želi od svog oca ili Trumpove obitelji, ali je potvrdio navode koje je revija dokazivala sudskim zapisnicima.

Moguća buduća prva dama SAD-a zadnjih se mjeseci kampanje svog muža više puta našla u neprilici zbog detalja iz svoje slovenske prošlosti, koje su objavili mediji koji često u Sevnicu i u Ljubljanu šalju novinare i televizijske ekipe kako bi "iskopali" nešto skandalozno oko Trumpove treće supruge.

Mediji također spominju u navodnu komunističku prošlost njezina oca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.