Life
236 prikaza

Otvoren kafić inspiriran Georgeom Constanzom

George Costanza
NBC
Lik i djelo Georga Constanze su besmrtni, a jedan od dokaza je i novootvoreni kafić u Australiji

Neka digne ruku ljubitelj popularne serije "Seinfeld" koji nije volio Georgea Constanzu. Da, takvih nema puno, jer se čudni gubitnik svima uvukao pod kožu. 

Ne čudi stoga što su vlasnici jednog lokala odlučili otvoriti kafić njemu u čast u Melbourneu.

"Georgeov bar" otvorio je vrata na Staru godinu, servirajući koktele i sendviče inspirirane popularnim likom. Jedan od vlasnika bara, Dave Barrett, izjavio je da je naručio mnoštvo fotografija s autogramima, koje će biti postavljene po lokalu, no tu priča ne završava.

"Konstantno ćemo dodavati slične stvari. Kad uđete u kafić, naići ćete na vrata s Georgeovim citatima: 'Nije laž ako vjeruješ u to' i 'Svima se sviđam, moram biti simpatičan'."

Vlasnici lokala su, naravno, ljubitelji serije, pogotovo lika kojeg glumi Jason Alexander, a koji se pojavljuje u gotovo svim epizodama dugovječne serije.

George je poznat po svojoj neurotičnosti i društvenoj nespretnosti, a navodno je njegov lik utemeljen na Larryju Davidu, jednom od dvojice autora serije, ujedno poznatom i po humorističkoj seriji "Bez oduševljenja, molim!".

Barrett ističe da planiraju izlagati i umjetnička djela inspirirana Constanzom, budući da mu se javio jedan umjetnik koji slika Constanzine slike, piše New York Post.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.