Life
488 prikaza

Ovisnica o heroinu: Opljačkala sam sljepca kako bih kupila drogu

Ovisnica si ubrizgava drogu
Thinkstock
Identične blizanke ovisne o heroinu opisale su šokantne načine kako su dolazile do novaca za drogu

Identične 21-godišnje blizanke Talia i Alissa ovisnice su o heroinu, a tvrde da nema toga što nisu spremne učiniti za sljedeći "šut", uključujući i krađu od obitelji, te pljačkanje starih ljudi.

"Kad sam imala 18 godina, zaposlila sam se kao medicinska sestra u domu za umirovljenike jer sam željela pljačkati stare ljude. To zvuči suludo, ali starci uvijek imaju novaca i vrijedne stvari. Nakit, čekove, novce...

Tako sam ukrala vrećicu penija od slijepca koji je ležao pored, u svojem krevetu, dok sam to radila", prisjeća se Talia.

Iako je uhvaćena, odslužila je samo mjesec dana zatvorske kazne i 18 mjeseci uvjetne, jer joj je "tata nabavio sjajnog odvjetnika".

Alissa dodaje kako je ona pak sudjelovala u pljački prodavaonice alkohola. 

"Bila sam u društvu jednog mladića kad smo se dosjetili da bi mogli opljačkati trgovinu s alkoholom. Znala sam koja je bila savršena za to, pa smo brzo nabavili pušku, stavili maske i odjurili u trgovinu. 

On je uletio unutra i potpuno je opelješio. Zatim je izletio van, dobacio mi novce i počeli smo juriti. Brojali smo novce na putu do našeg dilera bez da smo uopće više i pomislili na to što smo učinili. Osjećam se nepobjedivnom sve dok me ne ulove."

Dok je njezin sudionik u zločinu tri mjeseca odležao u zatvoru, ona se drogirala vani i jednostavno nastavila živjeti po starom.

Blizanke otvoreno kažu da imaju sreće i da dosada nisu naletjele na veće probleme, a priznaju i da su iz obiteljskog doma ukrale svu ušteđevinu, kompjutere, iPade i televizore, pa čak i ogricu koja je bila omotana oko urne njihove pokojne bake.

Ali krađa nije jedina stvar koju su djevojke bile spremne učiniti za drogu. Pristajale su na plaćeni seks, a činjenica da su blizanke ih je učinila posebno traženima na tržištu, pa su mogle tražili i više novaca, piše Huffington Post.

"Činjenica da smo identične blizanke znači da dobivamo duplo više novaca, duplo više droge i duplo više muškaraca. Sve dolazi u dvostrukoj količini", kaže Alissa, dok Talia priznaje da mrzi sve to.

"Cijelo vrijeme se gadim sama sebi. Ali, s druge strane, heroin je na kraju svega vrijedan toga."

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.