Life
23599 prikaza

S 14 godina tjerao ju je da spava s 40 muškaraca dnevno

Trgovina djecom
Thinkstock
Mislila je da 30-godišnji muškarac ljubav njenog života, ali ono što je uslijedilo bila je prava noćna mora

14-godišnja Sacharay bila je djevojčica kojoj su se u školi rugali zbog tamne kože i naočala. Da stvar bude gora, nije znala sakriti kolliko joj to smeta i koliko je muče komentari ostale djece u školi, pa bi oni bili još i oštriji.

U nekom trenutku sprijateljila se s jednom starijom djevojčicom iz škole, te je mislila da joj se sreća nasmiješila. Ali ono što je uslijedilo bilo je upoznavanje i početak 'veze' s 30-godišnjim muškarcem koji ju je obasipao poklonima, komplimentima i prijeko potrebnom pažnjom. Uskoro su počeli spavati zajedno, a Sacharay nije znala da se radilo o silovanju djeteta.

"Ono što znamo o seksualnim zločinima jest da oni nemaju veze sa seksualnim zadovoljstvom nego kontrolom", izjavila je Anique Whitmore, psihologinja iz Atlante, te dodala: "Ono što je zajedničko nekim djevojkama s kojima radim je njihovo samopouzdanje ili njegov nedostatak. Postanete izrazito ranjivi pred muškarcem kojeg upoznate na ulici ili u školi. Postanete ranjivi jer tražite pozornost".

Uskoro je Sacharay njezin 'dragi' počeo tražiti 'usluge'. Molio bi je da mu pomogne i zaradi novce koji mu trebaju, spavajući s drugim muškarcem. 

Uvjeravao bi je da je voli, pa je počela spavati sa sve više muškaraca. Uskoro je bila s desetak muškaraca dnevno.

"Jedan dan sam mu rekla da ne mogu više. Sve me boljelo, spavala sam sa skoro 40 muškaraca u jednom danu i bila sam umorna, pa sam mu rekla da ne mogu više to raditi.

Ali on je otišao u drugu sobu, vratio se s pištoljem i rekao da ćemo vidjeti što će se dogoditi ako odem negdje."

Godišnje se u Atlanti na ovaj način 'okrene' 290 milijuna dolara

Prošle godine je u SAD-u prijavljeno više od 3.500 slučajeva trgovine seksualnim 'robljem', s tim da se sve osobe mlađe od 18 godina, koje se koristi u seksualne svrhe, proziva žrtvama trgovine ljudima, bez obzira je li 'trgovac' koristio prisilu, laži ili snagu.

Sacharayjin 'dragi' s vremenom je nju i još jednu tinejdžerku odveo u Atlantu, gdje je mogao na njihov račun više zaraditi.

Prema istraživanju iz 2014. godine u Atlanti su trgovci seksualnim robljem mogli tjedno zaraditi više od 32.000 dolara, a 2007. godine je seksualna industrija u Atlanti zaradila oko 290 milijuna dolara.

Velika prednost Atlante je to što je riječ o velikom gradu, punom hotela, u kojem se odvijaju mnogi skupovi, partyji i eventi, a i tamošnja zračna luka jedna je od najzaposlenijih na svijetu. Pa čovjek može sletjeti u 15 sati, naći se s djetetom u 18 i otići kući do 20 sati.

Prema zakonima Georgije, sud može biti blag prema djevojci koja odluči otići u sigurnu kuću nakon racije. Ali ako ona odbije ponudu i radije bi išla u zatvor (jer se boji odmazde svojeg 'trgovca'), policija ne može ništa. 

Često djevojke i djevojčice imaju male tetovaže negdje na tijelu kojima se označava kome 'pripadaju'. Tako i Sacharay ima svoju tetovažu, iako je odavno pobjegla od osobe za koju je mislila da je voli. Danas ima završenu srednju školu i posao, te novu tetovažu na kojoj piše 'Free To Be Me'.

Nažalost, ipak na svaku Sacharay koja je uspjela pobjeći, ostaju nebrojene žene i djevojčice koje su i dalje zatočene u bezizglednom svijetu bez svijetle budućnosti, piše CNN.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar una1
    una1 20:27 20.Listopad 2015.

    Djevojčica od 14 godina može se samo igrati s lutkama.Mi ne možemo to razumijeti,jer smo različiti.