Life
313 prikaza

Situacije u kojima bi vam liječnik preporučio - seks!

Seks
Thinkstock
Ako ste mislili da seks ne može riješiti vaše probleme, u krivu ste, jer postoje situacije kad je i više nego dobrodošao

Iako seks nije svemogući lijek, postoje neke situacije kad će vas dobar orgazam vratiti u život. Pročitajte u kojih 13 slučajeva bi vam malo akcije u krevetu moglo itekako pomoći...

Kad ne možete zaspati

Što će vam biljni čaj ako postoji seks?!

Kad se pokušavate pomiriti s partnerom

Čak i ako se vaš partner ispričao, a vi bi ga i dalje najradije ošamarili, radije ga lupite po guzi i za nekoliko minuta će se sve vratiti na staro.

Kad ste pod velikim stresom na poslu

Kad imate toliko posla, da nema šanse da posao ostavite izvan kućnih vrata, odvojite malo vremena za partnera i odmah ćete lakše nastaviti s radom.

Kad ne stignete vježbati

Ne poričemo da vježbanje itekako blagonaklono djeluje na naše zdravlje, ali ima dana kad jednostavno nećete stići do teretane. Uživajte zato u vježbi s partnerom, jedan na jedan.

Kad odugovlačite sa svime

Napokon ste planirali pospremiti ormar ili hladnjak, ali nikako da počnete. Bacite se na seks i nakon toga nema odgode.

Kad jedno od vas ide na dulji put

Znate da ćete si međusobno nedostajati i da ćete biti usamljeni. Zaboravite na to i iskoristite sadašnji trenutak.

Mladi par  | Author: Thinkstock Thinkstock

Kad vam je dosadno

Nezaposlen um je vražja radionica koja može izroditi svakakve loše ideje: od online kupovine do rezanje šiški. Umjesto toga radije uživajte u malo seksualne aktivnosti s partnerom.

Kad vam treba injekcija energije

Kad vam padne koncentracija i energija, a imate toliko posla poslije podne, znajte da će vam dobro doći brzinski seks.

Nakon lošeg šišanja

Plakali se, obradili ste novu sebe u mislima, javili ste se najboljoj prijateljici, ali i dalje ste u komi. Seks će vam u ovom trenutku pomoći da se prisjetite da frizura nije najseksi stvar na vama.

Nakon impulzivne kupovine donjeg rublja

Ako ste potrošili više nego što ste mislili, i sad vam je žao, odmah isprobajte kupljeno i neka vam partner pokaže da je riječ o itekako dobro potrošenim novcima.

Kad ne možete odlučiti što biste gledali

Vama je do romantike, a njemu do akcije. Ukombinirajte oba žanra tako što ćete preskočiti film i akciju doživjeti u spavaćoj sobi.

Kad imate još dosta vremena do odlaska na večeru, a gladni ste

Umjesto da pokvarite apetiti, uživajte jedno u drugom. Vjerujte da ćete zaboraviti na glad.

Kad ste odsjeli u užasnom hotelu

Iako je sve užasno, glavno je da ste vas dvoje skupa. U krajnjem slučaju, jednom ćete se s osmijehom prisjećati ove priče, pa stvorite sad ponešto materijala za sjećanje, preporučuje New York Post.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.