Već i četvrtu najgoru kaže da "izbjegava poput kuge", a neku hranu apsolutno nikad ne jede
Bill Marlel je odvjetnik i BottomLineInc nikada ga ne bi pitao za savjet oko hrane koja je najrizičnija za njom se otrovati, da nije proveo 20 godina utjerujući parnice zbog trovanja hranom. On neku hranu apsolutno nikad ne jede. Čuven je po tome što je u karijeri izborio 600 milijuna dolara odšteta u koristi klijenata koji su blaže ili teže ili i fatalno stradali od neispravne hrane. Pa kad on kaže da se određeni rizik ne isplati, onda mu treba vjerovati. Slijedi popis šest stvari s kojima se nije za zafrkavati:
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A svakako jedite junk-food i ostalo smeće! Sve osim pakirane tj. upropaštene salate je super hrana i ne nosi nikakav rizik ako je sviježa i pripremljena u higijenskim uvjetima, kako i sva ostala hrana treba biti tretirana
Kamenice - neće nikad u moja usta. Jednom sam probao i umalo sam dušu povratio. Sirovo, nedovoljno termički obrađeno jaje, može pojesti samo lud čovjek. Nedovoljno kuhano ili pečeno meso! Bolje si pucati u stomak nego ga pojesti. Friško mlijeko, ... prikaži još!o, može popiti samo budala koja želi umrijeti od sepse. Isto je i s unaprijed pripremljenim salatama i klicama. Svaki prosječan Hrvat to zna i tome nam ne treba drobiti stručnjak za hranu i to još Amerikanac.
Ovo je glupo, pa stejk se jede krvav. Kak sad to....