Life
36309 prikaza

Zadnji poziv iz nebodera pakla: Mama, hvala ti...

Talijanski par poginuo u neboderu
Instagram
Talijanski par Gloria Trevisan i Marco Gottardi u London su doselili prije 3 mjeseca, a ostali su zatočeni na 23. katu

Zarobljeni i iščekujući smrt, dok je do njih dopirao smrad dima i vatra, mladi talijanski par Gloria Trevisano i Marco Gottardi obavili su posljednje srcedrapajuće pozive svojim obiteljima u domovini, piše Daily Mail.

U njihovim posljednjim trenucima u neboderu Greenfell u Londonu znali su da neće preživjeti, a Gloria je nazvala svoju majki i rekla joj "hvala ti na svemu što si učinila za mene".

Hilal Edebal u bolnici NEISPRIČANA PRIČA Life Ovo je žena koja je bila s Draženom kad je umro

Njen je zaručnik Marco hrabro pokušao smanjiti svoj strah razgovarajući s roditeljima, iako su vidjeli da se plamen probio stepenicama na putu do njih.

Veliki požar u neoboderu Londona | Author: Reuters Reuters

- Prvi put kad nas je nazvao rekao nam je da ne brinemo, da je sve pod kontrolom - rekao je njegov otac Giannino talijanskim novinama Il Mattino u Padovi. To se dogodilo u 3 sata i 45 minuta ujutro po londonskom vremenu.

Nakon što su shvatili da im spasa nema, njihov posljednji razgovor u 4 sata ujutro s roditeljima bio je iznimno emotivan i bolan oproštaj. Priznali su da se dim diže svuda oko njih, a roditelji su otkrili da nakon njega nisu imali nimalo nade da će preživjeti.

Talijanski par poginuo u neboderu | Author: Instagram Instagram

I Marco i Gloria su imali 27 godina, a u London su se doselili prije tri mjeseca, ubrzo nakon što su diplomirali arhitekturu.

Talijanski par poginuo u neboderu | Author: Instagram Instagram

Ljetovali su i u Hrvatskoj, gdje je Gloria objavila ovu sliku s Instagrama.

Oboje su zadnja tri mjeseca objavili više fotografija iz stana na 23. katu nebodera. Smatraju se mrtvima, a još se ne zna koliko je točno žrtava stradalo u toj velikoj tragediji.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelson 10:53 17.Lipanj 2017.

    ovo je jao 11 rujna