Bio je to doživljaj, "Hiša Franko", "Hiša Polonika", a sve uz zvuke Buldožera, Floyda, Zeppelina...
Svaki put kad vam netko ispriča vic o tome kako je Slovenija mala, pošaljite ga na put do Kobarida i kuće vrhunskog fine dininga - Hiše Franko. Naime, do povijesnog Kobarida (odnosno pet kilometara udaljenog Starog sela, gdje se nalazi lokal), poznatog po velikoj bitki u Prvom svjetskom ratu i 20.000 stradalih Austrougara i 40.000 Talijana, kad je od tamo izvještavao i sam Hemingway, od centra Zagreba ima gotovo četiri sata vožnje. Pogotovo kad odaberete vikend koji uz mirise sarme napikiraju i hrvatski skijaši.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mogu se samo grohoto nasmijati jer ako želite upoznati najbolju kuharicu Danicu Tunjić i isprobati njenu kuhinju onda odite u zagrebački Atlanta Bocca Marai!To je kuhinja i umiječe a ne tamo neko preseravanje u pokušaju iz govna napraviti čokoladu!