Tehno
6758 prikaza

Crescendo je najbolji vibrator svih vremena

Žena masturbira
Thinkstock
Na konferenciji TechCrunch bit će predstavljen Crescendo, vibrator koji radi ono što drugi vibratori ne rade

Kad pričamo o zadovoljstvu, ne bi li žene trebale dobiti upravo ono što žele? Upravo to su se pitali vlasnici tvrtke za seksualne igračke, MysteryVibe. A odgovor im je dao potreban 'vjetar u leđa', zahvaljujući kojem će ovog tjedna na tehnološkoj konferenciji TechCrunch predstaviti Crescendo - prvi vibrator koji dopušta korisnicima da promjene oblik i vibracije na osnovi osobnih želja i raspoloženja.

U savitljivom obliku, sa šest snažnih motora i nekoliko opcija za kombiniranje vibracija, Crescendo djeluje kao najprilagodljivije zadovoljavajuće iskustvo dosad. Drugim riječima, ne postižu svi zadovoljstvo na isti način, ali Crescendo će vam itekako pomoći u tome da ga vi dosegnete i to baš onako kako vama paše.

Za vrijeme dizajniranja, tvorci Crescenda imali su na umu da se ženska tijela razlikuju, te da bi im stoga trebalo omogućiti različite oblike vibratora. Odlučili su u potpunosti izbjeći uobičajen dildo oblik, kako bi ponudili ženama "suptilniju, razigraniju igračku koja nije faličnog oblika". 

Posebno su prilagođene i vibracije, a putem 'vibe store' na Mystery aplikaciji, korisnici mogu kupiti ili kreirati poseban uzorak vibracija sa svojim smartphoneom, koji se zatim sinkronizira sa šest zasebno kontroliranih motora. 

Osnivač MysteryVibea, Soumyadip Rakshit, izjavio je za Mic da je ovaj vibrator poput iPoda, samo što vibrira uz ton određenih pjesama.

Ako se pitate koja je prednost toga da imate igračku za seks koju možete izokretati i mijenjati kako vam paše, znajte da bi upravo ta promjenjivost mogla biti ono što treba žensko tijelo. Naime, istraživanja su pokazala da žene seksualno dobro reagiraju na nove podražaje. I dok većina žena treba stimulaciju klitorisa kako bi postigle orgazam, druge (od sedam do 30 posto njih) mogu svršiti od vaginalne i stimulacije G točke. Ali isto tako je bitno napomenuti da se to može promijenti s različitim partnerima, raspoloženjem i danima u mjesecu.

"Otkrili smo i da predvidljive vibracije s vremenom postaju manje uzbudljive", kaže Rakshit o uobičajenim vibratorima. A element iznenađenja bi sam po sebi već mogao djelovati uzbuđujuće. "Nakon nekoliko korištenja znate što vas očekuje, i sve se pretvara u solo masturbaciju. Ali ako zamislite da vas zadovoljava partner, nikad niste sto posto sigurni što možete očekivati i baš ta misterija vodi do boljeg orgazma. Kao i MysteryVibe", objašnjava Rakshit.

Iako 4GB uzoraka vibracija i aplikacija kojoj se može pristupiti uz pomoć Bluetootha može djelovati zastrašujuće onima koji nisu zaluđeni tehnologijom, dizajneri Crescenda obećaju nezaboravno iskustvo tijekom igranja, koje bi trebalo biti svima dostupno od studenog ove godine. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.