Tehno
104 prikaza

Dobra novost s Fejsa: Sada možete skinuti svoje foto albume

Facebook
J?rg Carstensen/DPA/PIXSELL
Facebook nas često ljuti sitnim promjenama u radu mreže, no sada je stigla jedna opcija koju će cijeniti mnogi koji na ovoj društvenoj mreži objavljuju puno fotki

Nakon niza godina korištenja Facebooka i objavljivanja fotografija po raznim albumima, vjerojatno ste skupili priličnu kolekciju digitalnih albuma.

Facebook | Author: Facebook Facebook

No, problem je što ih možete pregledavati samo na Facebooku, a ako želite te fotografije imati na nekom drugom uređaju dosad to i nije bilo najjednostavnije za napraviti.

Ako ste htjeli skinuti svoje albume za backup, prebacivanje na drugi uređaj (digitalni albumi) ili želite ugasiti Facebook, do fotografija ste mogli doći skidanjem cijele arhive Facebook podataka, ili raznim ekstenzijama koje skidaju fotografije. Sada je Facebook skratio i olakšao taj posao.

Sve što trebate napraviti je odabrati album koji želite preuzeti na računalo, a potom kliknuti na kotačič za postavke gdje se otvara opcija za preuzimanje cijelog albuma. Ovisno o veličini albuma, Facebook će vas obavijestiti kad je spreman za skidanje i sve fotografije bit će vam u jednom zipu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.