Tehno
858 prikaza

Napokon partneru možete odati sve seksualne fantazije bez srama

Seksi žena
Thinkstock
Većina ljudi ne može otvoreno s partnerom pričati o seksu, iako bi im to itekako poboljšalo seksualni život, ali zato im sad u pomoć stiže PlsPlsMe

PlsPlsMe nova je aplikacija predstavljena prošlog tjedna na TechCrunch Disrupt NY, dizajnirana kako bi partnerima (ali i samcima) pružila ugodno, sigurno mjesto da mogu otkriti i podijeliti što žele u krevetu.

Aplikacija se sastoji od 52 karte koje otkrivaju koje zajedničke interese u krevetu dijelite s partnerom i upozorava vas što biste mogli isprobati. Zato, ako ste nervozni pri izražavanju svojih fantazija na glas, ova aplikacija će vas spasiti i obaviti stvari umjesto vas.

Naime upravo je nevjerojatno koliko je u svijetu toliko orijentiranom na seks teško započeti razgovor o toj temi s osobom s kojom ste intimni. Pokretači aplikacije proveli su prije početka rada ispitivanje o seksualnosti, surađujući sa znanstvenicima sa Sveučilišta u Indiani, prilikom čega su otkrili da bi jedan od troje odraslih Amerikanaca volio da je lakše pričati o seksualnim željama, dok bi 50 posto odraslih željelo da je društvo otvorenije u pogledu istraživanja seksualnosti.

PlsPlsMe aplikacija | Author: PlsPlsMe PlsPlsMe

Iako postoje brojni izvori uz pomoć kojih biste trebali moći nadoknaditi nedostatak komunikacije, kao što su seksi časopisi, pornići, seksualni terapeuti, pa čak i prijatelji, pokazalo se da oni baš i ne čine svoj posao. PlsPlsMe je dizajniran upravo zato da vrati seksi razgovor među parove.

Korisnici počnu s ispunjavanjem kviza o seksualnoj osobnosti, nakon čega se kreira njihov seksualni profil. Nakon toga slijedi igra s kartama, gdje mogu odgovarati na pitanja s 'obožavam', 'sviđa mi se', 'nisam baš za to' ili 'nema šanse'. O svemu u čemu im se mišljenje podudara s partnerovim budu obaviješteni oboje, pa ih aplikacija odvede u 'privatne odaje' u kojima mogu nastaviti raspravljati o toj konkretnoj fantaziji, piše Mic.

Inače, još je 2011. godine Sandra Breyers objavila svoje istraživanje u kojem je otkrila da parovi izuzetno malo pričaju o svojim seksualnim željama i fantazijama, što stvara veliki razdor i problem, pogotovo za žene. Zbog toga žene dožive jedan orgazam na svaka tri koja doživi muškarac, a kad počnu s pričom, pokazalo je istraživanje iz 2009., seks puno više zadovoljava oba partnera.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.