Tehno
503 prikaza

Roditelji zgroženi: McDonaldsovi Malci psuju!

Malci
Universal Pictures
Sveprisutni Malci iz animiranih filmova o Gruu preuzimaju interent i trgovine, a oni koji su se našli u McDonaldsu izazvali su posebnu ljutnju roditelja

Nekoliko mušterija McDonaldsa u SAD-u ostalo je u šoku nakon što su u dječjim Happy Meals paketima, koje djeca posebno rado naručuju zbog toga što u njima dobiju igračke trenutačno popularnih animiranih junaka, pronašli opscene Malce.

Naime mali žuti likovi iz popularnih filmova o Gruu (kako je ukrao mjesec i na super tajnom zadatku), tzv. Malci, navodno psuju!

Da, nekolicina roditelja uvjerena je da kad prodrmaju Malca iz McDonaldsovog paketa, oni, između ostalog, kažu i 'What the F**k?!'. Od nekoliko različitih modela, najprostijim se dokazao pećinski Malac, a sami možete prosuditi psuje li ili je riječ tek o paranoičnim roditeljima.

Peirre Coffin, redatelj filmova s Malcima smatra da je riječ o tako lošem zvuku da je teško reći što ova figurica govori. "Kad bih želio reći nešto neprilično, vi biste to čuli, obećajem vam. Ali bio bi prilično glup potez učiniti to u filmu za svu publiku, uključujući i djecu. Ne mislim da sam jako inteligentan, ali sigurno nisam ni toliko glup."

U McDonaldsu pak tvrde da Malci pričaju svojim jezikom koji je kombinacija više jezika i besmislenih riječi i zvukova, te nemaju značenje ni na kojem prepoznatljivom jeziku, prenosi Mic.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.