Tehno
213 prikaza

Stan od 6,3 milijuna eura besplatno, no postoji 'kvaka'...

Penthouse London - oglas
SpareRoom
Dvojica muškaraca postavila su oglas u kojem traže cimera s kojim će moći izmjenjivati ideje o tehnologiji i poslovanju

Londonske nekretnine su vrlo skupe, no jedan sretnik moći će živjeti u 6,3 milijuna eura vrijednom stanu potpuno besplatno. Naravno, postoji kvaka...

Penthouse London - oglas | Author: SpareRoom SpareRoom

Oglas je postavljen na stranicu SpareRoom, a kaže kako dvojica muškaraca traže cimera u svom 371 m2 penthouseu u centru Londona. Novi cimer ne treba plaćati stanarinu jer, kako kažu, novac im nakon prodaje dviju tehnoloških kompanija ne treba. Ono što žele je ugodno društvo s kojim će moći izmjenjivati ideje. Na raspolaganju će vam biti i privatni kuhar, a ne trebate se brinuti niti oko pranja rublja. 

Penthouse oglas - London | Author: SpareRoom SpareRoom

Ako vas zanima tehnologija i sviđa vam se što dečki nude, možete se prijaviti. Postoje samo dva pravila: nema pušenja i više kućnih ljubimaca jer ondje već žive dvije čivave.

Penthouse London - oglas | Author: SpareRoom SpareRoom

Naravno, nitko ne garantira da oglas nije lažan, a kako je prikupio veliku pozornost, mnogi su komentirali da dečki traže 'ljudskog ljubimca'...

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.