Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Super članak, bravo! Nitko nema pravo postavljati ljestvicu domoljublja, a trebat će puno godina dok se narodu obrišu blatnjave oči i kad shvate da nekolicina njima upravlja bez da oni to uopće znaju(podjele, ratovi,zavadi pa vladaj)
Ah ljudi, svi kojima smetaju Lijepa li si, Geni kameni, smeta im i Moja domovina i sve hrvatsko i nisu istinski bodrili i bili ponosni na nogometaše. Imalo su svoje razloge pričati kako su sretni zbog pobjeda -a nisu bili ... prikaži još! niti će biti. Podjela na Munchen diviziju koja "domoljubno" kritizira iz sigurne udaljenosti i onih koji istinski vole Domovinu je bila prije Thompsona i biti će poslije njega. Oprostite ali teško mi je iz nekoga motivaciju za zadnim atomima snage crpiti iz "Djevojke sa sela"
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Druže Klauški .....ti nisi svjestan koliko si smiješan , rođen si za stand-up komičara
Super članak, bravo! Nitko nema pravo postavljati ljestvicu domoljublja, a trebat će puno godina dok se narodu obrišu blatnjave oči i kad shvate da nekolicina njima upravlja bez da oni to uopće znaju(podjele, ratovi,zavadi pa vladaj)
Ah ljudi, svi kojima smetaju Lijepa li si, Geni kameni, smeta im i Moja domovina i sve hrvatsko i nisu istinski bodrili i bili ponosni na nogometaše. Imalo su svoje razloge pričati kako su sretni zbog pobjeda -a nisu bili ... prikaži još! niti će biti. Podjela na Munchen diviziju koja "domoljubno" kritizira iz sigurne udaljenosti i onih koji istinski vole Domovinu je bila prije Thompsona i biti će poslije njega. Oprostite ali teško mi je iz nekoga motivaciju za zadnim atomima snage crpiti iz "Djevojke sa sela"
Ovaj novinar zbilja jede govna. U slast.
Da nije koketirao sa nacizmom bio bi veći od Miše. Minus za razvedeno katoličko smeće i utajivač poreza. Šeta .....
Ja bi volio da index - istjerivac svoje verzije pravde, taj “woken” medij isto vise plati porez. Kaj ne?
to je to.
Ovakvi Nacisti nisu isli u Srbiju da ratuju naprotiv nego su se branili od Cetnika.. i zato ZA DOMOVINU UVIJEK SPREMAN--Umrita zavidnici
Koketirao s nacizmom? Pa ti ni ne znaš što je nacizam. Da znaš ne bi pisao gluposti.