Life
27838 prikaza

Čudesan život žene čiji je muž najseksi političar svijeta

Sophie i Justin Trudeau
PA/Pixsell
Baš poput njenog markantnog supruga, Sophie odiše posebnim šarmom koji osvaja svijet

Kanadski premijer Justin Trudeau zaradio je globalnu slavu na račun svoje druželjubivosti, šarma, otvorenog i liberalnog stava spram društvenih manjina, izbjeglica te potpore LGTB zajednica i ženskih prava.

Dobrom dojmu svakako pomaže i činjenica da je prozvan najseksi muškarcem u politici, a čak je i ušao i na Vogeuovu listu "Najseksi živućih muškaraca".

Kanadski premijer Justin Trudeau | Author: REUTERS/Chris Wattie CHRIS WATTIE REUTERS/Chris Wattie CHRIS WATTIE

Ipak, iako se o njemu puno toga zna, malo je toga poznato o njegovoj ženi, Sophie Grégoire Trudeau, sve dok se nije našla pod medijskim povećalom nakon što je objavila fotografiju za Međunarodni dan žena. U svom postu na Instagramu je pozvala sve dame da objave fotografiju svog "muškog saveznika" te proslave ulogu svih muškaraca i dječaka u svojim životima koji ih potiču da budu ono što jesu, koji se s jednakim poštovanjem ophode i prema muškarcima i prema ženama".

 

Are you ready to ignite change? This week, as we mark International Women’s Day, let’s celebrate the boys and men in our lives who encourage us to be who we truly are, who treat girls & women with respect, and who aren’t afraid to speak up in front of others. Take a picture holding hands with your male ally & share it on social media using the hashtag #TomorrowInHand. Together, we can create a movement that inspires more men to join the fight to build a better tomorrow with equal rights & opportunities for everyone… because #EqualityMatters. 🤝 Êtes-vous prêtes à faire des étincelles pour allumer un changement ? Cette semaine, à l’occasion de la Journée internationale des femmes, célébrons les garçons et les hommes qui nous encouragent à être qui nous sommes vraiment, qui traitent les filles et les femmes avec respect et qui n’ont pas peur de parler haut devant les autres. Prenez une photo main dans la main avec votre allié et diffusez-la dans les médias sociaux avec le mot-clic #DemainEnMains. Ensemble, nous pouvons susciter un mouvement qui incitera davantage d’hommes à lutter avec nous pour des lendemains meilleurs, l’égalité des droits et des chances pour tous … parce que l’#Égalitécompte.

Objavu dijeli Sophie Grégoire Trudeau (@sophiegregoiretrudeau)

Premijer Trudeau se opetovano sam nazivao feministicom, a sastav njegova kabineta koji jednako čine žene i muškarci to i dokazuje.

Sophie je također sudjelovala u raznim kampanjama koje promiču jednakost spolova te je nacionalni ambasador kanadske inicijative "Because I Am A Girl".

No, što se još zna o ženi koja stoji uz napopularnijeg svjetskog političara?

Sophie i Justin Trudeau | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell
Od obožavanja ekstremnih sportova do upoznavanja britanske kraljice, ova je nevjerojatna žena zaslužila da se više zna o njenom životu.

Ta je 41-godišnja bivša televizijska voditeljica velik faktor u uspjehu svoga muža - s njom se redovito konzultira te je naziva svojim najboljim savjetnikom.

Ona je rođena u Sainte-Adeele, u pokrajini Quebec, a odrasla je u Montrealu. Njena majka Estelle Blais bila je medicinska sestra, a otac Jean Grégoire, burzovni mešetar.

- Moj otac i ujak utjecali su na mene da u ranoj dobi spoznam značenje riječi i djelovanja feminista, a oni su mu dali samopouzdanje te vjeru u vlastito tijelo, duh i izdržljivost - rekla je Fashion magazinu.

Utjecaj tate

Dodala je kako su ti odnosi pozitivno utjecali na njene odnose s muškarcima. Diplomirala je komunikacije na prestižnom Sveučilištu McGill u Montrealu. Nakon završetka fakulteta pronašla je posao na lokalnoj TV postaji, a uskoro je postala novinarka najpopularnijeg zabavnog programa u Kanadi, eTalka.

Sophie i Justin Trudeau | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell

Otvoreno je govorila o tome kako se u mladoj dobi borila s bulimijom, kao i kako su joj roditelji pomogli da se izvuče iz toga.
Trudeau je upoznala u lipnju 2003., kad je vodila Mercedes-Benz humanitarni bal, iako je otprije poznavala njegovu obitelj te je čak bila prijateljica s njegovim najmlađim bratom Michelom, koji je u dobi od 23 godine, 1998., poginuo u snježnoj lavini.
Čim je upoznala Justina, rekla je kako je odmah osjetila snažnu kemiju.

Privlačnost je bila očita

"Šalili smo se, smijali, privlačnost je definitivno postojala. Sama sam sebi rekla kako je to netko koga trebam ozbiljno doživjeti", komenirala je.

Dva dana nakon njihova susreta poslala mu je mail, no on je bio u fazi kad ga "ozbiljna veza nije zanimala" te joj nije odgovorio.

Na sreću za njega, par se ponovno susreo tog ljeta, a Justin ju je pozvao na spoj. Otišli su u afganistanski restoran gdje su na karaoke večeri pjevali Eltona Johna i Beatlese, ludo se zabavljajući.

Sophie i Justin Trudeau | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell

Trudeau je kasnije rekao kako je već tu večer bio posve siguran da je Sophie "ona prava".

"Prvo i prvenstveno, vidjeli ste slike. Ona je apsolutno prekrasna. No, ona je nevjerovatan spoj dragosti, relanosti i inteligencije koji ju drži strogo prizemljenu, s istaknutim vrijednostima koje su vrijedne divljenja", rekao je.

Na kraju prvog spoja navodno joj je rekao "I bilo je vrjeme da se pojaviš. Prošle su 32 godine i mislio sam da se nikad nećeš pojaviti. Čekao sam te cijeli život, i znam da si ti ta!".

Ljubavna bajka

Par se vjenčao u svibnju 2005, na ceremoniji koju su svi kasnije opisali kao slatko i pristojno vjenčanje iz bajke. Ona je tada imala 30 godina, i iste godine kad su se vjenčali i bila je spremna pratiti ga na njegovom političkom putu.

"Nisam znala kako će to završiti, no imala sam vjeru u sebe da ću se moći snaći i prilagoditi te mu biti podrška. On ima integritet, poštenje i nevjerojatnu osjećaj za prosuđivanje, no ponekad mislim da je pretjerano osjetljiv, zbog čega me njegovo bavljenje politikom dijelom plašilo."

Sophie i Justin Trudeau | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell

Kad je 2015. izabran za premijera, rekla je kako je najponosnija žena na svijetu. Od tada je uvijek kraj njega - od susreta s Obamama, do upoznavanja britanske kraljevske obitelji. Par ima troje djece čijem se odgoju posvetila, a to su Ella-Grace, Hadrien i Xavier.

Sophie je uključena u rad brojnih dobrotvornih organizacija, osobito onih koje promiču prava žena.

 

Today my yoga teacher quoted me one of her favourite sayings – “We all suffer because we want to be loved and understood, but the only antidote to that is to love and understand.” Today and every day, let’s remember to radiate and share the love in our lives. Love you baby, especially your laugh lines as we age! Happy Valentine’s Day! ❤️ Aujourd’hui, ma prof de yoga m’a confié un de ses dictons favoris – « Nous souffrons tous de vouloir être aimés et compris; le seul antidote est d’aimer et de comprendre. » Aujourd’hui, mais aussi tous les jours, n’oublions pas de faire rayonner l’amour dans nos vies. Tout mon amour chéri, spécialement pour tes lignes de rire qui nous viennent avec l’âge ! Heureuse Saint‑Valentin !

Objavu dijeli Sophie Grégoire Trudeau (@sophiegregoiretrudeau)

Osim toga, ona je certificirani instruktor joge, kao i slikar amater.

Zajedno, par često uživa u raznim sportovima, od bicikliranja i skijanja do vožnje kanuom po brzacima.

Čini se da je Sophie, baš poput svog supruga, tek počela utjecati na svijet te ima puno toga za reći...

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kros10 15:57 14.Ožujak 2017.

    obicna pedofilska pedercina,, koje komentar

  • kros10 15:56 14.Ožujak 2017.

    obicna pedofilska pedercina, pa di vi nalazite te podatke ili je ovaj putopisac peder i zaljubit u ovog smrada