Life
595 prikaza

Ovo su hlače koje zaustavljaju smrad vjetrova i - mogu se kupiti

Shreddies
Facebook
Ljubitelji graha došli su na svoje, jer su izumljene traperice, donje rublje i pidžame koje zadržavaju smrad 'ispušnih plinova'

Većini ljudi bar se jednom dogodilo da im 'izleti' u najneugodnijoj mogućoj situaciji. A ako su prisutne samo dvije osobe, teško je praviti se da nemate pojma tko se upravo olakšao.

Za sve te nezgodne situacije (kojima su posebno skloni muškarci), modna marka Shreddies iz Londona, donosi olakšanje. Shreddies je naime upravo na tržištu predstavio novu liniju  koja koristi panelsku ploču ugljika za apsorpciju svih mirisa nastalih kao rezultat olakšavanja nadutosti.

Shreddies | Author: Facebook Facebook

Nakon rigoroznih testiranja i otkrića istraživanja s De Montfort Sveučilišta, otkrivena je tkanina koja "uklanja sulfid i etilmerkaptan tako učinkovito da može filtrirati mirise koji su i do 200 puta snažniji od prosječnog prdca." 

Shreddies | Author: Facebook Facebook

Neugodne mirise, tvrde proizvođači, tkanina zadržava i neutralizira, a iako traperice nisu baš najjeftinije (koštaju 100 funti), mogle bi se isplatiti osobama koje često muku muče s plinovima. 

Shreddies također preporučuje svoje proizvode osobama koje se liječe od zdravstvenih tegoba koje uzrokuju nadutost, poput sindroma iritabilnog crijeva, gastritisa, Chronove bolesti ili dispepsije, piše Mashable

Shreddies | Author: Facebook Facebook
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.