Life
10677 prikaza

Ovisnica o pornićima: "Uživala sam u perverzijama, seksu sa životinjama..."

Polugola žena gleda u laptop
Thinkstock
S osam godina je počela gledati porniće, a sa 16 je shvatila da su joj upropastili život

19-godišnja Rebecca otkrila je porniće sa samo osam godina, a ubrzo je razvila tešku ovisnost o njima.

Sve je počelo nakon što je gledala film o jednoj otetoj djevojčici, a zbunili su je "duboki osjećaji" koje je osjetila. I koje je nastavila tražiti.

"Kada sam počela gledati porno filmove, gledala sam tzv. normalne porniće. Kako sam odrastala, gledala sam sve nasilnije porniće, puno agresivnije i ponižavajuće. Gledala bi ih nekoliko dnevno i imala sam osjećaj da ne mogu prestati, a gledala bih potpuno perverzne filmove, poput seksa sa životinjama", izjavila je Rebecca i dodala da vjeruje da je tad izgubila kontrolu nad svojom seksualnosti.

Njezina ovisnost je eksplodirala kad je navršila 16 godina. Bila je u vezi koja se pretvorila u jako nasilnu, a Rebecca se stavila u ulogu potčinjenih žena kakve je gledala u pornićima. Počela je tražiti od svojih partnera da je dave tijekom seksa, što su oni činili bez ikakvih problema.

Zbog svega što je gledala, Rebecca je vjerovala da je za veze normalno da su nasilne, a danas je svjesna da su je partneri redovito seksualno ponižavali.

Danas se kaje, jer kako kaže, šesnaestogodišnjakinja ne bi trebala biti u vezi bez ljubavi i poštovanja, a i dalje se bori sa ovisnosti.

Trudi se popraviti stvari, redovito posjećuje psihologe i nada se da će jednog dana imati normalnu seksualnu vezu.

"Žao mi je što sam ih ikada pogledala. Želim jednog dana imati vezu punu poštovanja i jednakosti. Ne želim se sramiti svoje seksualnosti i želim uživati u seksu na zdrav i normalan način", kaže djevojka koja je o svojoj ovisnosti progovorila u dokumentarnom filmu emitiranom na australskoj ABC televiziji.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.