Tehno
850 prikaza

Drugačiji Božić: Isus dolazi u virtualnu stvarnost

Jesus VR - The Story of Christ movie
Autumn VR
Film Isus Krist u virtualnoj stvarnosti - Priča o Kristu dolazi na uređaje za virtualnu stvarnost krajem ove godine

Blagdansko vrijeme rezervirano je za mnoge filmove o Isusu, a ovogodišnji Božić donijet će nam nešto novo - Isusa Krista u virtualnoj stvarnosti

Autumn Productions i VRWERX, kompanija koja proizvodi sadržaj za virtualnu stvarnost, zajedno rade na projektu "Jesus VR - The Story of Christ" (Isus u virtualnoj stvarnosti - Priča o Kristu). 

Jesus VR - The Story of Christ movie | Author: Autumn VR Autumn VR

Na filmu radi i svećenik William Fulco, koji je savjetovao Mela Gibsona pri snimanju Pasije, a producent je Enzo Sisti poznat po filmovima Engleski pacijent i Pasija. 

Film je sniman prošlog listopada u talijanskom gradiću Matera gdje se snimala i Pasija. Cijeli film snimljen je u 360 stupnjeva te 4K rezoluciji

Producenti kažu kako će gledatelji imati vrlo realno iskustvo Isusovog života, od krštenja na rijeci Jordan do razapinjanja na Golgoti kod Jeruzalema. 

"Gledatelji doista osjećaju da su ondje s Isusom i njegovim učenicima. Ovo je najsnažnija priča svih vremena i virtualna stvarnost je savršen način za ispričati je", rekao je David Hansen, redatelj filma.

Jesus VR - The Story of Christ movie | Author: Autumn VR Autumn VR

Film će trajati 90 minuta, a bit će dostupan za gledanje na uređajima za virtualnu stvarnost poput HTC Vive-a, Oculus Rifta, PlayStation VR-a i Samsung Geara.

U filmu će glumiti Tim Fellingham (Isus), Mish Boyko (Petar) te Rhys Howells (Juda). 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.