Tehno
244 prikaza

Intel uvodi imerzivni rad na internetu u 7. generaciju linije procesora

Intel Core
Intel
Procesori Intel Core sedme generacije za mobilne platforme poboljšavaju doživljaj gledanja: nude 4K UHD videozapise, videozapise u 360 stupnjeva, više videostrujanja i reprodukciju vrhunskih sadržaja

Uz sedmu generaciju linije procesora Intel Core Intel odvodi računalstvo na novu razinu. Sedma generacija procesora Intel Core osmišljena je za imerzivni internet i projektirana na čvrstim temeljima mikroarhitekture Skylake. Intelovi najnoviji 14-nanometarski procesori nude dosad najresponzivnije performanse, fantastične mogućnosti za zabavu i igranje, robusne sigurnosne značajke te još prirodniju, intutivniju interakciju s računalom. 

Procesori Intel Core sedme generacije za mobilne platforme poboljšavaju doživljaj gledanja: nude 4K UHD videozapise, videozapise u 360 stupnjeva, više videostrujanja i reprodukciju vrhunskih sadržaja. 

Intel Core | Author: Intel Intel

Intel omogućuje skaliranje sedme generacije procesora Intel Core na niz modela osobnih računala u raznim cjenovnim kategorijama. Ti modeli mogu obuhvaćati značajke kao što su povezivanje putem jednožičnog priključka ThunderboltTM USB Type-C, vrhunske audioznačajke uz nisku potrošnju energije i jednostavno prepoznavanje lica, npr. putem značajke Windows Hello. Korisnici mogu očekivati i modele osobnih računala utemeljenih na sedmoj generaciji procesora Intel Core s nizom mogućnosti za intuitivni unos podataka, npr. putem dodira, glasa i olovke.

Predstavljeni procesori Intel Core sedme generacije obuhvaćaju sljedeće modele:

  • procesor Intel Core m3
  • procesore Intel Core i3, Intel Core i5 i Intel Core i7

Proizvođači originalne opreme trebali bi sustave s procesorima Intel Core sedme generacije početi isporučivati krajnjim korisnicima do početka rujna. Očekuje se i da će se na tržištu do blagdana naći i bogata ponuda mobilnih sustava s procesorima sedme generacije i raznovrsnih drugih mobilnih sustava.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.