Tehno
172 prikaza

Ludilo na Kickstarteru - tipkovnica s emotikonima

Tipkovnica s emotikonima
Kickstarter
Ako želite napisati roman koristeći samo emotikone, znajte da ste jedan korak bliže svojem cilju.

Disk Cactus, studio za umjetnost i tehnologiju iz Oaklanda u Kaliforniji, na Kickstarteru je predstavio svoj projekt iz snova: slikonsku navlaku za tipkovnicu, koja na svakoj tipki ima različiti smajli. I to je prilično prikladno za tvrtku čiji naziv predstavljaju sličica diskete i kaktusa.

Znajte da navlaka ima stvarnu funkciju. Naravno, uz nju ćete morati instalirati i dodatni program koji funkcionira slično kao tipkovnica s emotikonima na iPhoneu. I dalje ćete moći tipkati slova, no kad pritisnete Caps Lock tipku, moći ćete se prebaciti na emotikone.

Jednom kad je aktivirate, tipkovnica će vam dopustiti da birate između više od 150 emotikona, kojima ćete moći pristupiti koristeći nekoliko različitih tipki.

"Nakon što je malo proučite, brzo ćete zapamtiti gdje se kriju vaše najdraže sličice. A isprintani dio bit će vaš vodič kroz svijet hijeroglifa", tvrde izumitelji ovog inovativnog dodatka tipkovnicama.

Moći će se nabaviti u dvije veličine, te će u početku biti kompatibilan tek s Appleovim proizvodima, objašnjava News.Mic. Pozitivna stvar je i to da će navlaka štititi vašu tipkovnicu od prolivene tekućine i mrvice.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.