Tehno
403 prikaza

Dok se vi mučite s hrpom aparata, Whirpool je napravio jedan za sve

B.blend
Facebook
Pozdravite se s hrpom uređaja koji su vam potrebni ovisno o tome što vam se pije, sad sve možete dobiti iz jednoga

Možda se vi budite uz kavu, a vaš partner uz ledeno energetsko piće. I dok se mučite s aparatima na najčešće premaloj kuhinjskoj radnoj površini, znajte da je vašim mukama uskoro kraj. Naime, dolazi aparat koji će pripremiti kakav god napitak poželite.

Whirpool se u suradnji s Anheuser-Bush InBev baca u prodaju novog uređaja za kreiranje omiljenih napitaka. Aparat pod imenom B.blend zaštitni je znak partnerstva vrijednog 70 milijuna dolara. Kao Keurig strojevi i B.blend će doduše zahtijevati napitke u kapsulama kako bi pripremili ledeni ili vrući čaj, toplu čokoladu, sok od jabuke, gazirano piće ili Cosmopolitan.

Trenutačno je B.blend dostupan jedino u Brazilu i košta 1.150 dolara, dok kapsule koštaju između 50 centi i dolara i pol, a na CO2 patrone ćete potrošiti dodatnih 32 dolara.

Fernando Yunes, potpredsjednik novih poslova u Whirpoolu za Latinsku Ameriku izjavio je da njegova tvrtka želi da B.blend bude prvi aparat koji nudi 'sve-u-jednom', točnije topla, hladna i gazirana pića. A kako bi to postigli, usavršavali su ga posljednje četiri godine.

Prvih 500 aparata prodano je u São Paulu, a prvi korisnici će moći odlučiti o tome koja će se pića pripremati. Ovisno o potražnji, B.blend će se zatim nastaviti distribuirati po Brazilu i drugim državama, piše Yahoo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.