Tehno
1946 prikaza

Aplikacija otkrila dan u mjesecu kada žene najviše vole seks

Par na krevetu
Thinkstock
Nove aplikacije za pametne telefone nude uvid u to "što žene žele"

Danas kad god žene požele bolji seks, zatrudnjeti ili izbjeći trudnoću one imaju novog najboljeg prijatelj: smartphone.

Na tržištu je dostupno mnoštvo aplikacija koje im mogu pomoći da prate ciklus, začine seksualni život, ali i ostvare sve seksi snove.

Aplikacije koje prate ženin ciklus i plodne dane, poput Glowa, postaju sve popularnije, a u dvije godine postojanja Glow je pomogao 150.000 žena da zatrudne, tvrde njihovi podaci.

Analizom dobivenih podataka, Glow je iznio još neke zanimljive činjenice koje nude uvid u spolni život žena diljem svijeta, a ovo su neke od njih:

Ako želite više seksa preselite se u Kanadu. Kanađani se seksaju 45 posto više puta od prosječnih Glowovih korisnica iz drugih država.

Trudnica | Author: Thinkstock Thinkstock

No Kanada je isto tako sjajno mjesto za začeće. Kanađanke ostaju trudne za 21 posto lakše od drugih korisnica.

Australci se isto puno seksaju - 37 posto više od drugih.

Ali i Australke češće ostaju trudne od drugih, pa se kod njih događa 14 posto više trudnoća.

Amerikanci pak uživaju u seksu 16 posto više od drugih.

Iako zvuči nevjerojatno, najmanje šanse da će vam se "posrećiti" su u Južnoj Americi, jer se ondje seksaju četiri posto rjeđe nego drugdje.

Ženski libido povezan je s njezinim ciklusom, a prvih pet dana (prvi se računa s prvim danom menstruacije) žene su najmanje zainteresirane za seks.

U to vrijeme mnogo žena osjeća i manjak energije i lošije su raspoložene. A i tjedan dana nakon menstruacije, isto im baš nije do seksa.

Svi počnu sa seksom 12. dana ciklusa.

Većini žena je do seksa svakodnevno između 12. i 14. dana, što Glow proziva vrhuncem seksualnosti.

Ustvari, najviše žena se osjeća seksi i žele seks 13. i 14. dana, iako tad nemaju nužno i najbolje i najviše zadovoljavajuće odnose.

Ljubav | Author: Thinkstock Thinkstock

Jedan dan u mjesecu kad žene najviše uživaju u seksu je posljednji dan ciklusa - 30.

Žene su najsretnije između 15. i 16. dana ciklusa, nakon što su nekoliko prethodnih dana uživale u seksu.

Korisnice Glowa su u posljednje dvije godine zabilježile 7.6 milijuna spolnih odnosa. Što znači da se u prosjeku svake minute sedam korisnica Glowa uživa u seksu.

Korisnice Glowa su isto tako izjavile dva milijuna puta da su bile zaljubljene, a praćen je seksualni i plodni ciklus 88.000 parova.

Nažalost, unatoč silnom seksu, nisu sve žene zadovoljne s njim. Točnije, trećina ispitanih žena je izjavila da bi se radije odrekle seksa nego mobitela, piše Independent.

No to isto tako znači da čak dvije trećine njih ipak preferira seks.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.